Hírek

2017.03.30. 16:30

Óriási siker volt a veszprémi állásbörze

A rendkívül sikeres veszprémi állásbörzét követően április 19-én Szombathelyen is börzét rendez a Vas Népét kiadó PLT.

Vas Népe-információ

Csaknem negyven kiállító: kis-, közép- és nagyvállalatok, a fegyveres erők szervei, a kormányhivatal és a szakképzési centrumok is képviseltették magukat a régió egyik legnagyobb állásbörzéjén, Veszprémben szerdán, hogy bemutatkozzanak reménybeli munkavállalóiknak. A II. Napló-állásbörzén csaknem 2500 álláslehetőség várta az érdeklődőket, a végzettséghez kötött állásoktól kezdve a szakképzettséget nem igénylő munkakörökig, sőt a diákok és a megváltozott munkaképességűek részére is készültek ajánlatokkal a foglalkoztatók. A tegnapi kapunyitást követően pillanatok alatt megtelt érdeklődőkkel a Veszprém Aréna.

A cégvezetők részére megtartott fogadáson Vezér Dávid, a szervező PLT értékesítési vezetője elmondta, hogy az egyik kiemelt témakör 2016-2017-ben a munkaerőpiac. A kiadó kötelességének érzi, hogy kiszolgálja az olvasók és a partnereik igényeit, ezért is készítettek Karrier oldalt februárban és rendezik meg most, már második alkalommal a veszprémi állásbörzét, amelyhez kapcsolódóan melléklet jelent meg a lapban, és a veol.hu-n külön aloldalt kapott az esemény, ahol a partnerek bemutatkozhattak.

Parádai Csabát és Parádai Csillát tájékoztatja Kisbej Kevin, a Készenléti Rendőrség tagja Veszprém legnagyobb állásbörzéjén Fotó: Pesthy Márton

Összességében az állásbörze hirdetései közel 5 millió kontaktust eredményeztek a kampány időszakában - emelte ki Vezér Dávid.

Ugyanígy készül április 19-ére a Vas Népe is, amely Vas megye állásbörzéjét rendezi meg, szintén második alkalommal Szombathelyen az Agora - MSH-ban. A tavalyi rendezvény óriási siker volt, 2500-nál is több állást kínáltak a munkaadók. Honlapunkon, a vaol.hu-n már elindult a börze aloldala, és a kiállításra mi is külön kiadvánnyal készülünk.

Kiállítónak jelentkezni Németh Balázsnál, a Vas Népe értékesítési vezetőjénél lehet a 06 (20) 266-1846-os telefonszámon vagy a [email protected] e-mail-címen.

- Mivel a helyek folyamatosan fogynak és csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ha nem akarnak lemaradni a munkaerő-toborzási lehetőségről, jelentkezzenek minél előbb - teszi hozzá Németh Balázs.

II. Vas Népe Állásbörze április 19-én - Tudjon meg többet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!