Otthonos és családias volt a bolyaisok szalagavatója - Galériával

2016. január 31., 10:00 szerző: Simán Klára fotós: Németh Richárd
komment
Szombathely – Három osztály mintegy száz diákja búcsúzott a diákévektől a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium szalagavatóján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

„Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle" - ezzel az idézettel köszönt el a diákoktól ünnepi beszédében Dobre Norbert, a 12/A osztályfőnöke, informatika szakos tanár. Az amerikai filmszatírából, a Forrest Gump-ból vett idézetet – mint elmondta - azért választotta, mert úgy látja, hogy ugyan már vannak, akik eldöntötték, merre tanulnak tovább, de sokan még mindig nem tudják, mit válasszanak; és vannak, akik bár döntöttek a jövőről, valószínűsíthetően nem azon az úton fognak továbbhaladni.

Miután a diákoknak ünnepélyesen feltűzték a szalagot, a végzősök a tanároknak is hasonló gesztussal köszönték meg az elmúlt éveket: az iskola vezetője, Papp Tibor igazgató mellett az intézmény korábbi vezetői, valamint az összes tanár is kapott szalagot. A fiatalok a szülőknek, hozzátartozóknak virággal köszönték meg az elmúlt éveket – ekkor láttuk a legtöbb örömkönnyet.

Ezután a móka következett: a szokásos módon humoros színpadi jelentekkel oldották a tanulók az ünnep komolyságát.

Az intézmény dísztermében egyébként a diákokkal és a meghívott vendégekkel együtt mintegy négyszázan jöttek össze.

Simán Klára

2016. január 31., 10:00 szerző: Simán Klára fotós: Németh Richárd

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...