Hírek

2016.09.30. 13:56

Pácsonyig vonatozna? Vagy Hegyeshalom felé? Vágányzárak októberben is Vas megyében!

Körkép – Utolsó szakaszához érkezett a zalaszentiváni vasútvonal villamosítása, Hegyeshalom felé pedig négynapos karbantartás lesz. Érdemes körültekintően vonatozni október első felében is.

Bakos Ágnes

A jövő hétfőn, október 3-án kezdődik a Szombathely–Zalaszentiván vasútvonal villamosítási munkáinak utolsó fázisa, miután csütörtökön 25 ezer volttal feszültség alá helyezték a 43 kilométeres szakasz villamos eszközeit. Október 3-tól 8-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek majd, valamint Zalaszentiván és Vasvár között vonatpótló autóbuszok járnak.


Négy napra változik a menetrend a Szombathely–Hegyeshalom vonalon. Október 10. és 14. között végeznek karbantartási munkákat. Vonatpótló buszra nem lesz szükség, de változik egyes vonatok menetrendje, sőt, a vágányzár ideje alatt nem minden járatnál tudják biztosítani a megszokott átszállást Répcelakon és Szombathelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!