Hírek

2017.04.28. 10:53

Jelentkezett nálunk a Pars Krisztián autóját összetörő szerelő – így történt szerinte az eset

Szerkesztőségünkben jelentkezett Laposa Dávid, az a Szombathelyen dolgozó győri autószerelő, akit Pars Krisztián olimpiai bajnok csütörtökön azzal gyanúsított, hogy „társaival ittasan és kábítószeresen” ellopta és összetörte Audiját.

- Nagyon sajnálom ezt az esetet, nem tudom visszacsinálni, ez történt – mondta Laposa Dávid – A megjelent hírekkel ellentétben viszont  egyedül ültem a gépjárműben, sem kábítószeres befolyásoltság alatt, sem ittas állapotban nem voltam.

Mint elmondta, megcsúszott az úton, Pars Krisztián autója felment a padkára. – A tetteimért vállaltam a felelősséget, nem bujkáltam, együttműködtem a rendőrséggel. Nem is értem, miért ír olyan bejegyzést Pars Krisztián, hogy ittas és kábítószeres állapotban voltam, vagy hogy társaim voltak, miért nem hív fel vagy keres meg, tudja a számomat és azt is, hogy hol lakom.

A rendőrség már kihallgatta Laposa Dávidot, aki szerint a jegyzőkönyvekből kiderül, hogy nem volt alkohol befolyásoltsága alatt.

Arra a kérdésünkre, hogy miként került Pars autójának volánjához, a szerelő azt mondta: nála volt javításon az autó, mert még alkatrészek kifizetésére várt.  – Nem tudom megmagyarázni, ez most a vád ellenem: a jármű önkényes eltulajdonítása.

 

Az ügyészség döntött >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!