Péntek esti cukiság: Így fociztak a szombathelyi óvodások

2016. november 18., 18:04 szerző: Elek Szilveszter fotós: Szendi Péter
komment
Szombathely - Lelkes szurkolók, bravúros hárítások, felhőtlen gólörömök: mi kellhet még egy vérbeli focimeccshez?
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

- Immár 25. alkalommal rendezzük meg az Ovis Focikupát, amely a játékról és az utánpótlásról is szól - mondta Németh Gábor, a Szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója.

Az első meccs előtt Rudolics Norbert, az MLSZ Vas megyei koordinátora még feltett a hat óvodából érkező lurkóknak pár kérdést. Bár azt csak kevesen tudták, hogy hányan vannak egy csapatban, de amikor arra kellett felelni, hogy ki foghatja meg a labdát, minden kéz a magasba emelkedett, és az apróságok hangosan felelték egyszerre: a kapus.

Aztán elkezdődtek a mérkőzések. „Vidd előre gyorsan!” - szurkoltak a nézők, majd rövidesen megszületett az első gól, amelyet felhőtlen gólöröm követett. A mérkőzéseken Mikos Tamás fújt. Bár az ovisok ügyesen terelgették a labdát, néha akadt dolga...

A kupát a Hétszínvirág Óvoda vitte haza, az ő csapatukban védett a legjobb kapus, Reisner Bence is. A gólkirály a Vadvirág Óvoda csapatából került ki: Gombos Zalán kilencszer talált kapuba. A legjobb mezőnyjátékosok a Mocorgó Óvodából érkező Sodics Mátyás és a Hétszínvirág Óvodába járó Mészáros Barnabás lettek.

Elek Szilveszter

2016. november 18., 18:04 szerző: Elek Szilveszter fotós: Szendi Péter

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...