Hírek

2016.07.27. 14:14

Péntekig várjon a tankolással, ismét zuhannak az árak! – Mutatjuk, hol lesz a legolcsóbb az üzemanyag Vas megyében!

Ismét csökkenek az üzemanyagárak, a benzin kettő, a dízel három forinttal lesz olcsóbb. A pénteki árcsökkentéssel így előbbi 18 forinttal, utóbbi tíz forinttal kerül majd kevesebbe, mint a hónap elején.

Budai Dávid

A benzin ára legutóbb szerdán változott, akkor két forinttal lett olcsóbb, most pénteken pedig ismét két forinttal kell majd kevesebbet fizetnünk. A gázolaj ára ugyan változatlan maradt szerdán, most azonban a dízelesek örülhetnek jobban, mivel itt három forinttal mérséklődnek az árak.

A gázolaj árai között hatalmas különbségek mutatkoznak a megyében, amelyek valószínűleg az árcsökkenés után is megmaradnak. A legolcsóbban Sárváron (313,9 forint), míg a legdrágábban Szentgotthárdon (361,9 forint) juthatunk hozzá egy liter dízelhez jelenleg. A két ár közti különbség: 48 forint. A legkevesebbet a benzinért most Kámban (313,9 forint) kell fizetnünk, míg a legtöbbet Szombathelyen kérnek el egy literért (342,9 forint), a két ár közti különbség itt kevesebb, mintegy 29 forint. Míg a dízel ára a pénteki árcsökkentéssel, tíz forinttal, addig a benzin ára 18 forinttal lett olcsóbb, mint az elmúlt hónap végén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!