Hírek

2017.01.15. 14:16

Peter Srámekkel báloztak a sárváriak - Videóval

Szerelemek is szövődtek már ezeken az estélyeken, emlékezett vissza a városi bálok évtizedes történetére megnyitójában Kondora István polgármester.

Pajor András

A 10. jubileumi bálon többen nem is lehettek volna, a csaknem kétszáz résztvevő szó szerint tette telt házassá a báli termet.

 

A sok jó ember  elfért és jól érezte magát, amihez a vacsora ételei nagyban hozzájárultak. A klasszikus rozmaringos borjúpaprikástól a tengeri halakig minden fellelhető volt a bál menüjében, amit vaníliás kelt csigával és méteres házi süteménnyel lehetett tetézni. A vacsora után a zenét a megyebálon is közreműködő Cabo Wabo Party Band szolgáltatta.

Az est sztárvendége – beugróként - Peter Srámek volt. A zenei tehetségkutatókban feltűnt fiatal énekes hamar a táncparkettre hívta a hallgatóságot. Alig hagytak helyet az énekesnek, a slágereket követően a közös fotózkodás, szelfizés vitt új színt a báli szokásokba. Az éjféli tombola bevételét – amelyet az egyik sárvári nagyüzem megduplázott – a Vármelléki Óvoda felszerelésének  bővítésére ajánlották fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!