Hírek

2016.10.14. 08:37

Plusz egy hét munka a 87-es szombathelyi szakaszán – És van sok más korlátozás is a megyében

Érdemes türelmesen útnak indulni Vas megye minden szeglete felé. Összeszedtük az október közepén érvényes korlátozásokat.

Bakos Ágnes

Az eredeti ütemezés szerint október 15-én végeztek volna az útkarbantartási munkákkal a 87-es főút szombathelyi szakaszán, de egy héttel meghosszabbították a korlátozást. A legfrissebb jelzés szerint október 21-ig tart a munka. Szombathely északi részén a 28-as és a 31-es kilométer között dolgoznak az útépítők, félpályás lezárások vannak érvényben.

kozut.hu

Útkarbantartási munkák a 8-as főúton: Rönöknél a 182-es kilométerben fenntartási munkák miatt egy sávra szűkítették az útpályát, a váltakozó forgalmat jelzőlámpa szabályozza. Október 19-ig jelzi a korlátozást a közútkezelő.

Folynak az útépítési munkák, de már csak hétfőig érvényes forgalomkorlátozás Répcelak és Nick között, a 8447-es úton. Tavaly karácsony előtt kezdődött a korlátozás – már csak pár nap, és vége.

Több korlátozással is találkoznak az autósok Vasegerszegnél. Folyik az útépítés a 86-os főúton a 107-es kilométerszelvényben október 26-ig. Másrészt útépítési munkákat végeznek a 8448-as úton, az ötös kilométerszelvényben Vasegerszegen, ugyancsak október 26-ig jelzi a forgalomkorlátozást a közútkezelő.

Útkarbantartási munkákat kezdtek az Őrségben, a 7451-es úton, Ispánk magasságában. Decemberig jelzi a forgalomkorlátozást a közútkezelő.

Útépítési munkák folynak a 8701-es számú úton Püspökmolnárinál. Október 24-ig lesz részlegesen foglalt az út a 3-as kilométerszelvényben.

Ezek a többnapos közúti munkák, de vannak csak péntekre érvényes napi teendők is, amelyek forgalomkorlátozással járnak. Az egyik egy útkarbantartás Kétvölgynél a 74187-es úton. Mindkét irányban érvényes korlátozás, péntek délután három óráig. Körmend és Egyházasrádóc között, ha nem a 86-oson autózik, útkarbantartási munkák miatt számítson korlátozásra a 8722-es számú úton. Ugyancsak péntek délutánig jelez munkákat a közút az Egyházasrádóc–Rádóckölked–Nagykölked szakaszra, a 8709-es számú úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!