Hírek

2014.07.11. 13:46

Politikában is ügyeskedni akart a szombathelyi gyerekrabló műtős

A baloldali összefogás, az Együtt-PM, a DK és az MSZP országgyűlési kampányának egy már kitiltott résztvevője volt a szombathely csecsemőrablás elkövetője – erősítette meg a Vas Népének Koroknyai Sándor, az Együtt-PM szombathelyi vezetője.

P.K. Zoltán  - aki egyébként a kórház műtőseként dolgozott - nem volt aktivista, hanem a szórólapozásban és az aláírásgyűjtésben segédkezett, de a vezető szerint vitatható életmódja miatt nem vállalhatott szerepet a pártban. Czeglédy Csaba, az MSZP szombathelyi elnöke egy korábbi nyilatkozatában elmondta: február 3-án ő tiltotta meg, hogy baloldali rendezvényeken, kampányeseményeken feltűnjön, mivel a férfi többeket átvert, pénzeket akart kölcsön kérni és többször is hazugságon kapták. A MSZP-s politikus szerint a férfi azért vehetett részt a kampányban, „mert szociális munkásként két caritas szervezet munkájában is részt vett, és hogy társadalmi munkában sok helyinek is segített”.

 

 

Előzmények:

Előzetesben az újszülöttet ellopó férfi és nő
Előzetes letartóztatásba helyezte a Szombathelyi Járásbíróság a 38 éves C-né O. Klárát és a 31 éves P-K. Zoltánt, akik szerdán elloptak egy egynapos újszülöttet a megyei Markusovszky kórházból.

Szombathely - A szombathelyi Markusovszky Kórház Szülészeti Osztályáról eltűnt egy újszülött csecsemő szerda délután, a rendőrség hamar megtalálta a gyermeket.

Szombathely - Nem utalt arra semmi a megyei kórház szülészeti tömbjében tegnap, hogy kedden egy újszülöttet loptak el innét. Az emberek jöttek-mentek, tán nem is tudtak a példátlan esetről. Nekünk sikerült szót váltanunk az elrabolt kislány édesanyjával, Vanesszával és a nagymamával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!