Hírek

2014.04.09. 07:05

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt huszonnégy óra rendőrségi hírei Vas megyéből..

Egy doboz cigarettát vitt magával az egyik szombathelyi dohányboltból az a helyi lakos, akit lakásáról állítottak elő a járőrök kedden. Az intézkedés során kiderült, hogy a 35 éves férfi már korábban is követett el hasonló cselekményeket. H. Tamást kihallgatták és vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy másik személy részére kiállított iratokkal igazolta magát egy sorkifaludi lakos Szombathely egyik utcájában kedden. A 20 éves férfit a járőrök előállították és kihallgatták. K. Lászlóval szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az osztrák társszervekkel történt közös szolgálatellátás során az egyik Bécsbe tartó vonaton igazoltattak a rendőrök egy afgán állampolgárt kedden. Az intézkedés során kiderült, hogy a férfi engedély nélkül távozott el a befogadó állomásról és illegálisan akart külföldre távozni. Vele szemben tiltott határátlépés szabálysértése miatt eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Celldömölk egyik utcájában intézkedtek a járőrök egy személygépkocsival közlekedő rédei lakossal szemben kedden. Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a 27 éves férfi hamis iratokat adott át a rendőröknek, ezért előállították és kihallgatták. Cz. Ferenccel szemben hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

A gondozása alá tartozó bérbaltavári ingatlanról vágott ki több gyümölcsfát egy szombathelyi lakos kedden. A 66 éves férfit a járőrök előállították és kihallgatták. S. Gyulával szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!