Hírek

2009.03.02. 03:29

Répce szépe: randi a lányokkal

<b>Répcelak</b> - Szombaton este a Répce szépe verseny közönségtalálkozóját tartották egy helyi étteremben. A versenyző lányokkal ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Takács Gábor

A tizenöt versenyző közül tizenhárommal találkoztunk a szombat esti rendezvényen, ketten betegség miatt hiányoztak. Első körben pár mondatban bemutatkoztak a lányok, akik közül a legfiatalabb tizenhárom, a legidősebb huszonegy éves.

Ezután a versennyel kapcsolatosan hallottunk információkat a szervezőktől. Megtudtuk, hogy az idei megmérettetésen kizárólag Répcelak környéki lányok indulnak. A szépszámú érdeklődőt arról is tájékoztatták, hogy a március 21-ei versenyen a klasszikus bevonulások mellett tánccal és énekkel is szórakoztatják majd a közönséget a lányok. A felkészülés már gőzerővel tart, a szépségek több próbán túl vannak. Arra a kérdésre, hogy a szülők mit szóltak, amikor megtudták, hogy neveztek a versenyre, a többség azt válaszolta, hogy örültek a lehetőségnek. Bár egy versenyző megjegyezte: apa a matek ötösnek jobban örülne .

A lányok hozzátették, hogy az eddigi próbákon nagyon jól érezték magukat, így nem meglepő, hogy már barátságok is szövődtek. Többségüknek a Répce szépe lesz az első versenye. Megemlítették, hogy a későbbiekben is szeretnének további hasonló rendezvényen részt venni. A répcelaki versennyel kapcsolatosan elsősorban a tapasztalatszerzést említették céljuknak.

A szervezőktől megtudtuk, hogy több meglepetés mellett a zsűrizés is érdekes lesz. Az első három helyezett sorsáról három különböző zsűri dönt. A királynőt a szakmai, az első udvarhölgyet a szponzori, míg a második udvarhölgyet a Répcelak környéki polgármesterekből álló zsűri választja meg.

A www.vasnepe.hu/repceszepe honlapon pedig lapunk különdíjasára március 14-étől hat napon keresztül szavazhatnak az olvasók, a győztesnek a jutalmat a döntőn adjuk át.

A közönségtalálkozón ott volt Kocsis Korinna, Vas megye szépe, és a Nyugat Királynője, Varga Nikolett, akik a szépségversenyeken szerzett tapasztalataikról is beszéltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!