Hírek

2017.07.15. 11:43

Rock’n’roll, csak rock’n’roll – ilyen volt az AlteRába pénteki napja

KÖRMEND – A keményebb zene hívei lakták be a Rába Szabadidőközpontot pénteken este.

Tóth Kata

Hamisítatlan magyar rocknap kezdődött pénteken késő délután az AlteRábán az Action nagyszínpadi bulijával. A sludge metált játszó Apey and the Pea, majd a soproni, thrash metal banda, a Moby Dick energikus produkciójára egyre több fekete pólós, bakancsos alak ugrált.

Az AC/DP-re, Az AC/DC tribute zenekára headbangelő közönségnek pár perce volt, hogy átnyargaljon a nagyszínpad elé, ahová 21 órakor pontban az Ossian frontembere, Paksi Endre hívta a rock katonáit. Az idén 31 esztendős, sokszoros platinalemezes csapat a megszokott forgatókönyv szerint kezdett. Majd másfél órás koncertjükön a „jó öreg, sok mindent kibírt" Acélszívvel tüzelté a rockereket, akik nem felejtették el a régi nótákat és hálásak voltak az újakért, az Igazi szabadság albumról. A rock & rollról most is kiderült: sziklát rombol, tisztán szól. Az Auróra és a Hollywood Rose követték őket a nagyszínpadon. Golyó hagyományos hajnalig tartó levezető blokkjával zárult a péntek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!