Hírek

2015.11.24. 19:37

Rúzsa Magdi és a szülinapos Erdélyi Rolika találkozása a sportház folyosóján

Szombathely – Erdélyi Rolika kedden lett hatéves, és a születésnapján találkozhatott kedvenc énekesnőjével, Rúzsa Magdival.

Olvasóink évek óta figyelemmel kísérhetik Erdélyi Rolika történetét: a csecsemőként több agyműtéten, tavaly csontvelői őssejtátültetésen, idén korrekciós lábműtéten átesett kisfiú küzdelmeit.

Néhány napja a 6. születésnapját megelőző műtermi fotózásról is beszámoltunk. Azóta sikerült újabb meglepetést szereznünk. Rolinak kedden volt a születésnapja, és aznap éppen Szombathelyen koncertezett kedvenc énekesnője, Rúzsa Magdi.



Roli a lábműtétet követő rehabilitáció során Rúzsa Magdi Április című dalára „küzdött", ez a dal szólt akkor is, amikor először lábra tudott állni...

Kedden este a sportházban kétszer is felcsendült az Április: az énekesnő Presser Gáborral közös koncertje előtt csak Rolinak énekelte a dalt. (A születésnapi meglepetésért az Agora Szombathelyi Kulturális Központ munkatársainak is jár a köszönet.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!