Több mint ezren mozdulnak szombaton Sárváron

2017. április 18., 18:00 szerző: Pajor András
komment
Sárvár - Ezernél is több résztvevőt várnak, hogy tucatnyi sportágban versenyezzenek április 22-én, szombaton a 2017-es Városi Sport Napon.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A „Mozdulj Sárvár!" egészséges életmódot népszerűsítő kampányban a mostani hétvégén sportolhatnak a vállalkozó kedvűek. A városi sport- és civil egyesületek és az önkormányzat szervezik a nagyszabású rendezvényt, amelynek megnyitóját 9.45-kor tartják a városháza előtt Kondora István polgármester köszöntőjével. Ekkor rajtol el a 12/24 órás országos futóbajnokság mezőnye és a többi helyszínen is indulnak a küzdelmek.

Az asztaliteniszt a Barabás szakközépiskola sportcsarnokában (Kisfaludy utca 2/A) a városi diáksportbizottság rendezi. Az íjászatra a Várparkban kerül sor a Sárvári Hagyományőrző és Íjász Egyesület irányításával. A kézilabdát a Nádasdy iskola tornacsarnokában (Alkotmány utca 22-24.) bonyolítják le.

Kondora István polgármester és Máhr Tivadar alpolgármester személyesen népszerűsítik az egészséges életmódot. Szombaton, a városi sportnapon tucatnyi sportágban lesznek versenyek Fotó: Pajor András

A kosárlabdacsapatok a Tinódi gimnázium tornacsarnokában (Móricz Zsigmond utca 2.) gyülekeznek a Sárvári Amatőr Kosarasok Klubja szervezésében.

A labdarúgó utánpótláscsapatok a Sárvár FC pályáján mérkőznek meg. A petanque-osok a golyókat a Várpark alakuló terén hajigálják a Sárvári Sakk Club SE felügyeletével. A tájfutást a Várparkban és a Nádasdy-vár hátsó udvarán a Sárvári Kinizsi SE Tájfutó Szakosztálya szervezi. A tekézők a Fülöp Tekézőben (Sársziget utca 14.) találkoznak. A Sárvári Tenisz Egyesület a Csónakázótó szabad-időparkjában tartja az egyéni és páros versenyt. Az úszást a Sárvárfürdő (Vadkert utca 1.) úszóiskolája fogja össze.

A délelőtti versenyek után levezetésképpen a sárvári bringások kerékpártúrát tartanak a Sárvár-Rábasömjén-Ölbő-Szeleste Arborétum-Sárvár útvonalon. Kora este a tánc világnapja alkalmából a Kossuth téren gálával zárul a sportnap, ahol fellépnek - szintén a mozgás jegyében - a táncváros csoportjai.

Pajor András

2017. április 18., 18:00 szerző: Pajor András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...