Hírek

2016.11.25. 09:16

Sárvári szállodát ígért a nő – Majdnem 70 milliót csalt ki egy gyanútlan befektetőtől

Sárvár – Börtönbe küldené a csalót a Sárvári Járási Ügyészség. Most emeltek vádat a nő ellen, aki hónapokig hitegette a „befektetőjét” azzal, hogy szállodát épít. Majdnem 70 millió forintjába került a bizalom.

Bakos Ágnes

„Különösen nagy kárt okozó csalás” bűntette miatt emelt vádat a Sárvári Járási Ügyészség egy nő ellen, aki még 2014 augusztusában ajánlott egy kecsegtető befektetést egy sárvári vállalkozónak. Munkanélküli, eladósodott volt a nő – feltehetően ezért próbálkozott a csalással.

 

Látványtervekkel támasztotta alá, hogy egy sárvári szállodaépítési projektet vezet, a jóhiszemű vállalkozó 68 millió forinttal járult hozzá a tervhez. Hónapokig hitt a nőnek – de csak nem épült szálloda a területen. Végrehajtandó szabadságvesztést javasol a Sárvári Járási Ügyészség a csalónak – tájékoztatott dr. Fülöp Hajnalka, a Vas Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!