Hírek

2014.12.17. 13:10

Sikeres évük méltó befejezéseként Monti csárdásukkal ismét az élen végzett a BE-JÓ

Kőszeg – A 27. zuglói táncfesztiválon, országos amatőr táncversenyen Budapest Bajnok Kupát szereztek kőszegi táncosok.

Némethy Mária

A zuglói táncfesztivál olyannyira népszerű már, hogy az idén a zsűri tagjai közel 260 produkciót és 1600 versenyzőt láthattak az ország különböző városaiból.

A kőszegi BE-JÓ Táncegyüttes visszatérő vendég ott már évek óta, mindig szép eredményekkel szoktak hazatérni. Ez az idén sem volt másként annak ellenére, hogy a zsűri szerint is, igen magas szintű mazsorett produkciók szálltak ringbe, s nagyon nehéz volt a helyes rangsor megállapítása.

A kiválóan szerepelt BE-JÓ táncosok. Elöl Bak Hanna, Boros Sára, Szlávits Kitti, Ragasits Patrícia, Hudák Sarolta, Bánadi Andrea, a második sorban Kálmán Lilla, Zsigmond Barbara, Faragó Regina, Tolnay Veronika, Darnai Diana, Dan Patrícia, Horváth Anikó. Nincs a fotón Baranyai Katalin és Lőrincz Barbara. Fotó: Horváth Márta

– A BE-JÓ lányokkal nagy létszámú, formációs táncokkal neveztünk be a versenyre professzionális amatőr kategóriában, és igazán nagyszerű eredmények születtek az igen szoros versenyben – közölte Horváth Márta művészeti vezető.

A Monti csárdásukkal Budapest Bajnok Kupát érdemelt ki. Ez az egyik legmagasabb szintű elismerés ezen a versenyen. Második helyen végzett a junioroknál a „Sway" Tolnay Veronika énekével a színpadi látványtáncok között és a „Candy man" mazsorett show tánc a felnőtt korcsoportban, s elértek még egy harmadik helyezést is.

Igazán méltó befejezése volt ez a BE-JÓ sikeres 2014-es évének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!