Kígyózó sorok a pénztáraknál, megtelt parkoló - Ilyen volt a Vas Népe kuponnap

2017. május 08., 07:00 szerző: Vadas Krisztina fotós: Unger Tamás
komment
SZOMBATHELY - Nagyon sokan kihasználták a Vas Népe és a Family Center közös bevásárlónapja nyújtotta kedvezményeket. Nemcsak az üzletekben, a kávézóban és a kebabosnál is megállás nélkül szolgálták ki a vásárlókat.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Rendkívül népszerű volt a bevásárlónap: a délelőtti óráktól kezdve folyamatosan, szinte zárásig dugig voltak a Family Center üzletei. Nem csoda, hiszen mindenki készül már a nyári szezonra, a nyaralásra - itt minden olyan dolgot egyszerre, egy helyen szerezhettek be az emberek, amelyek a forró hónapokra szükségesek. Ráadásul jelentős kedvezményekkel.

Felkészültek a boltok a dömpingre: megerősített stábbal, széles árukínálattal várták a bevásárlónapra érkezőket. A szezonális áruk palettája nagyon színes volt. Keringer Zsoltnéval és lányával, Klaudiával a Humanicban találkoztunk, éppen a nyári lábbelik között válogattak. Elmondták: kifejezetten a kuponnap miatt indultak shoppingolni, nagyon örültek a kedvezményeknek.


Nagy Petra és Szabó Adrián három pár cipőt vásárolt - a kuponnapon húsz százalék kedvezményt kaptak	Fotó: Unger Tamás
Nagy Petra és Szabó Adrián három pár cipőt vásárolt - a kuponnapon húsz százalék kedvezményt kaptak Fotó: Unger Tamás

 

"Kellemeset a hasznossal" - sokan futottak neki ezzel a felkiáltással a szombati bevásárlásnak. Többen elmondták: egyébként is esedékessé vált már a bevásárlás a melegebb hónapokra, viszont most kedvezményesen juthattak hozzá a termékekhez - így mindenki jól járt.

A megújult CCC cipőboltban is állandósult a kígyózó sor a kasszáknál. Az egyik pénztárostól megtudtuk: reggel óta nem volt megállás, folyamatosan érkeztek a vásárlók. Hozzátette: természetesen a nyári lábbelik fogytak a legjobban, de nem csak ezeket keresték a vevők.

A ruhaüzletekben szintén rengetegen megfordultak: felsők, nadrágok, ruhák, szoknyák lógtak a vásárlók kezében. Sokszor a próbafülkéknél is sorban kellett állni, nem csak a pénztáraknál. Az eladók szerint a fürdőruhák és a bikinik is jól fogytak.


A könyvesboltban is nagy volt a nyüzsgés szombaton. Szabóné Rozs Katalin és lányai, Tamara és Noémi olvasnivalót szereztek be a szünidőre, nyaralásra 	Fotó: Unger Tamás
A könyvesboltban is nagy volt a nyüzsgés szombaton. Szabóné Rozs Katalin és lányai, Tamara és Noémi olvasnivalót szereztek be a szünidőre, nyaralásra Fotó: Unger Tamás

Túlzás lenne azt állítani, hogy délutánra teljesen kifosztották a boltokat, de a későn érkezők sokszor azzal szembesülhettek, hogy már nincs a méretükben az áhított darab.

A Retro Optikában sem unatkoztak a tanácsadók. Balikó Andrea, az üzlet egyik dolgozója elmondta: az esetek nagy hányadában kifejezetten a kuponakció miatt tértek be a vásárlók, a legtöbben napszemüveget kerestek.

Farkas Richárd, az Atrium Family Center üzemeltetési vezetője szintén pozitív tapasztalatokkal zárta a bevásárlónapot.

- A látogatottságot mértük: eszerint harminc százalékkal többen érkeztek hozzánk, mint az előző évben egy azonos napon. Elmondható, hogy a jól ismert női magazinok kuponakcióival azonos volt a Vas Népe bevásárlónap sikere is. A vevők minden üzletben kihasználták a kedvezményeket. Rengeteg cipőt, nagyon sok nyári terméket, főként ruhákat vásároltak, de kiemelkedő volt a napszemüveg-el-adás is. Összeségében sike-res volt az akció, meglehet, hogy a jövőben megismételjük - összegezte Farkas Richárd.

Az üzletek mellett a bevásárlóközpont kávézója is egész nap tele volt - jólesett egy kis felfrissülés az embereknek a fárasztó shopping után.

Vadas Krisztina

2017. május 08., 07:00 szerző: Vadas Krisztina fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...