Megsérült, kórházban ápolják Jordán Tamást

2017. június 18., 09:51 szerző: Tóth Kata
komment
Pécs – Jordán Tamást, a Weöres Sándor Színház igazgatóját súlyos baleset érte pénteken este Pécsett: elesett, beütötte a fejét, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy a mentők azonnal a pécsi kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Weöres Sándor Színház a következő közleményt adta ki szombaton este az esettel kapcsolatban: „Jordán Tamás a Pécsi Országos Színházi Találkozón balesetet szenvedett. A szerencsétlen esés következtében beütötte a fejét, mentők szállították a pécsi kórházba, ahol jelenleg is megfigyelés alatt tartják. Állapota stabil, előreláthatóan néhány napot pihennie kell."

A direktor állapotáról a kórházban érdeklődtünk. A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja legkorábban hétfőn adhat információt azzal kapcsolatban, hogy hogyan történt a baleset, milyen körülmények között szállították be Jordán Tamást és milyenek a gyógyulási esélyei.   Kerestük a színházat is, további részletekkel egyelőre ők sem szolgáltak.

A szombathelyi közgyűlés csütörtökön tartózkodás és ellenszavazat nélkül választotta meg Jordán Tamást a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. ügyvezetőjének. Jordán a Pécsi Országos Színházi Találkozón vett részt a napokban, ott történt a baleset. a szinhaz.org portál azt írja, a direktor kitűnő egészségben vett részt a POSzT-on, humorával mindenkit jókedvre derített a Jordán-sztori könyvbemutatóján.

Tóth Kata

2017. június 18., 09:51 szerző: Tóth Kata

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...