Hírek

2012.11.09. 08:07

Szakértő zsűri kezében lesz a döntés

Plasztikai sebész, szobrász, színésznő, a korábbi királynő és egy fotóművész alkotja majd a zsűrit lapunk szépségversenyének szombati döntőjében.

Vas Népe

Idén is öttagú, szakmai zsűri dönti majd el, hogy november 10-én melyik szépségünk fejére kerülhet fel a korona. Az ítészek azt is kimondják majd szombat este, hogy a 13 induló közül kik lesznek a királynő udvarhölgyei.

 

 

A zsűriben foglal majd helyet Osztrosits Katalin, aki 2010-ben lett Vas megye szépe. Katalin ismeri a szépségverseny kulisszatitkait, így más szemmel nézi majd a színpadon a lányokat. A Vas megyében élő és alkotó, Szombathelyen tanító Veres Gábor szobrász jól tudja, hogy milyen a formás női test. Csonka Szilvia, a Weöres Sándor Színház tagjai női szemmel értékeli majd a szépségeket. Dr. Gerencsér József plasztikai sebész is szakértő abban, hogy milyen arányokkal kell rendelkeznie az idei győztesnek. A zsűriben foglal helyet idén is Szabó Gábor fotóművész, aki szakértő szemmel méri majd fel a koronáért harcba szálló tizenhárom szépséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!