Hírek

2016.05.12. 05:13

Személygépkocsi és kamion ütközött Szombathelyen (fotókkal frissítve)

A személyautó két utasa könnyű sérülést szenvedett a balesetben, a helyszínelés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Simon István

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött a 86-os számú főútvonal 76-os kilométerszelvényénél, Szombathely térségében 2016. május 12-én 6 óra 15 perc körül.

A helyszínelés idejére félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

A katasztrófavédelem információi szerint összeütközött egy nyerges vontató és egy személygépkocsi Szombathelyen, a 86-os főút és a Rumi út kereszteződésében. Az autó két utasa könnyű sérülést szenvedett a balesetben, a mentők ellátják őket.

A járműveket a szombathelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították, továbbá riasztották a helyszínre a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés végeztéig félpályán halad a forgalom az érintett kereszteződésben.

Munkatársunk információi szerint csütörtök reggel egy személyautó állt meg a piros lámpánál Szombathely határában a 86-os elkerülő és a Rumi út kereszteződésében, amikor egy kamion érkezett az elkerülőn, de a sofőr későn vette észre az előtte álló autót, ezért nekiütközött. A balesetben a személyautóban ketten megsérültek, úgy tudjuk, könnyebben. Őket a mentők kórházba szállították.

A helyszínelés idején a kereszteződésben rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom.

9.16: Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 2016. május 12-én feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!