Hírek

2016.05.04. 15:05

Szemetet szedtek a TeSzedd! mozgalom résztvevői

Szombathely - A megyeszékhelyen is több helyszínen szedték a szemetet a TeSzedd! mozgalom résztvevői. A szombathelyi Fidelitas és a Delphi 25 önkéntese is csatlakozott az akcióhoz.

Elek Szilveszter

Az autóipari cég munkatársai két csoportban tisztították meg a környezetüket a szeméttől: április 28-án a cég Zanati úti telephelye környékén, április 30-án pedig a Parkerdőben gyűjtötték a hulladékot. - Az önkéntes programok támogatása fontos számunkra, és a munkahelyi légkörre is pozitív hatással bír. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy a környezetünkben lévőket sokféle módon segítjük - mondta Kopfensteiner Eszter, a Delphi szombathelyi gyárának HR vezetője.

A Delphi dolgozói két csoportban tisztították meg környezetüket. Fotó: Delphi

A szombathelyi Fidelitas szombaton a Perintparti sétányt tisztította meg. - Ez olyan terület, ahol a fiatalok a bulinapokon szeretnek összegyűlni és közülük sokan nem a kukába dobják a szemetet - mondta Rozsenich Bence Tamás, a Fidelitas szombathelyi elnöke. - Mi ezzel az akcióval is szeretnénk tenni azért, hogy a Nyugat királynője még tisztább legyen - tette hozzá.

A társaság itt főleg cigarettacsikkekkel és alkoholos üvegekkel találkozott, a választék különösen sokrétű volt - a gyorsan hízó zsákba került pizzás doboz, koszos alsónadrág és gyógyszeres levél is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!