Hírek

2017.08.13. 17:45

Szépségek versenye - Tíz gyönyörű lány vonult fel Szombathelyen

SZOMBATHELY - Kőhalmi Vivien álmodta meg azt a szombathelyi szépségversenyt, melynek döntőjét szombat este rendezték.

Cseszkó Tamás

A közösségi portálon hirdette meg Kőhalmi Vivien azt a szépségversenyt, amelyre nagyon sokan jelentkeztek. Mint mondta, két évvel ez-
előtt már szervezett hasonló versenyt, azóta viszont nem igazán történt ilyen esemény a városban, ezért is döntött úgy, hogy megpróbál követ dobni a szombathelyi állóvízbe. Vivien és ikertestvére, Mercédesz rengeteg szépségversenyen vett részt.

 

- 13 éves koromig a testvéremmel együtt a Haladásban atletizáltunk. Sajnos a térdem nem bírta, műteni kellett. Ezután jelentkeztem az első szépségversenyre, amelyet meg is nyertem - idézi fel a kezdeteket Vivien. Innen nem volt megállás: a lányok ahová beneveztek, ott sikert arattak, a dobogós helyek közül kettő biztosan rájuk várt. A szépségükre természetesen külföldön is felfigyeltek, a barcelonai versenyen például különdíjat is kaptak. Természetesen fotózások és interjúk hada van már a lányok mögött, hiszen ez a szépségipar velejárója. Két éve például Rómában forgattak; a híres rapper, Flo-Rida egyik videó-klipjében tűntek fel.

- Tényleg rengetegen jelentkeztek a mostani szépségversenyre, még Szlovákiából is - mondja Vivien, hozzátéve, hogy a sok-sok lányból végül tízet választottak, ők vonultak fel a zsűri előtt szombaton este.

 

Az ítészek asztala mögött ott ült Dudik Szonja divattervező, Stankovics Beáta, a Magyarország Szépe döntőse, Sipos Norbert labdarúgó és Gagyi Levente megyei képviselő is.

A korona végül Szaluter Tünde fejére került, a két udvarhölgye Hajnal Nikoletta és Purzsai Violetta lett. A közönségdíjat Horváth Dorina, a különdíjat pedig Nyári Klaudia vihette haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!