Szépségek versenye - Tíz gyönyörű lány vonult fel Szombathelyen

2017. augusztus 13., 19:45 szerző: Cseszkó Tamás
komment
SZOMBATHELY - Kőhalmi Vivien álmodta meg azt a szombathelyi szépségversenyt, melynek döntőjét szombat este rendezték.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A közösségi portálon hirdette meg Kőhalmi Vivien azt a szépségversenyt, amelyre nagyon sokan jelentkeztek. Mint mondta, két évvel ez-
előtt már szervezett hasonló versenyt, azóta viszont nem igazán történt ilyen esemény a városban, ezért is döntött úgy, hogy megpróbál követ dobni a szombathelyi állóvízbe. Vivien és ikertestvére, Mercédesz rengeteg szépségversenyen vett részt.


Kőhalmi Vivien (balról az ötödik) az általa szervezett szépségverseny résztvevőivel. A közösségi portálon sokan jelentkeztek, a legjobb tí-zet választották ki az élő döntőre, amelyet szombaton este rendeztek a belvárosban 	Fotók: Bodorkós Máté

 

- 13 éves koromig a testvéremmel együtt a Haladásban atletizáltunk. Sajnos a térdem nem bírta, műteni kellett. Ezután jelentkeztem az első szépségversenyre, amelyet meg is nyertem - idézi fel a kezdeteket Vivien. Innen nem volt megállás: a lányok ahová beneveztek, ott sikert arattak, a dobogós helyek közül kettő biztosan rájuk várt. A szépségükre természetesen külföldön is felfigyeltek, a barcelonai versenyen például különdíjat is kaptak. Természetesen fotózások és interjúk hada van már a lányok mögött, hiszen ez a szépségipar velejárója. Két éve például Rómában forgattak; a híres rapper, Flo-Rida egyik videó-klipjében tűntek fel.

- Tényleg rengetegen jelentkeztek a mostani szépségversenyre, még Szlovákiából is - mondja Vivien, hozzátéve, hogy a sok-sok lányból végül tízet választottak, ők vonultak fel a zsűri előtt szombaton este.


Szaluter Tünde, az Amber szépe verseny első helyezettje, aki Danyból érkezett a szombathelyi megmérettetésre

 

Az ítészek asztala mögött ott ült Dudik Szonja divattervező, Stankovics Beáta, a Magyarország Szépe döntőse, Sipos Norbert labdarúgó és Gagyi Levente megyei képviselő is.

A korona végül Szaluter Tünde fejére került, a két udvarhölgye Hajnal Nikoletta és Purzsai Violetta lett. A közönségdíjat Horváth Dorina, a különdíjat pedig Nyári Klaudia vihette haza.

Cseszkó Tamás

2017. augusztus 13., 19:45 szerző: Cseszkó Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...