Hírek

2017.04.25. 08:31

Szerdáig várjon a tankolással! – 370 forintért már nem fog találni dízelt!

Három hét alatt 16, illetve 17 forinttal emelkedtek az üzemanyagárak, most végre csökkenést tapasztalhatunk a kutaknál: a benzin három, a gázolaj öt forinttal lesz olcsóbb.

Budai Dávid

Szerdától nem emelkednek tovább az árak. A benzin három, a gázolaj pedig öt forinttal lesz olcsóbb. Így a benzin átlagára 363 forintra változik, míg egy liter gázolajat 360 forintért tudunk majd tankolni. Az autósoknak kedvező árváltozás oka, hogy bőségesek a készletek, ezért csökkent a kőolaj ára, ráadásul még a forint is erősödött a dollárral szemben. Már ideje volt az árcsökkenésnek, hiszen április 2-ától folyamatosan emelkedtek az árak.

A benzin 17, a gázolaj 16 forinttal lett drágább három hét alatt. Szombathelyen szerdától már 354 forintért is tankolhatunk, de több olyan kút is lesz, ahol 370 forint fölött lesz még az üzemanyag. Gázolaj esetében viszont már 344 forintból is megúszhatunk egy litert szerdán, de valószínűleg olyan kutat már nem fogunk találni, ahol 370-ért árulják a dízelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!