Hírek

2014.05.25. 20:16

Szombathely: 54%, Körmend: 75%, Sárvár: 63% Fidesz!

A vaol.hu-nak eljuttatott információk és a szavazóköri delegáltak előzetes tájékoztatása szerint Szombathelyen a Fidesz 11.149 szavazatot kapott (54%).

Munkatársainktól

Sárváron a Nádasdy Várban gyűltek össze a jobboldali szimpatizánsok, a körzet képviselője, Ágh Péter is itt figyelte az eseményeket. Ebben a választókörzetben információink szerint 63%-ot szerzett a kormánypárt.

V. Németh Zsolt és csapata Körmenden várták az eredményeket, az előzetes adatok szerint itt 75%-os eredményt ért el a Fidesz.

Dr. Hende Csaba elmondta, érdekes jelenség, hogy a Demokratikus Koalíció, az MSZP és az Együtt-PM fej-fej mellett haladnak. Szavai szerint ez is azt bizonyítja, hogy megosztott a baloldal. A honvédelmi miniszter elégedett a Fidesz eredményével, mint mondta, ez jó alap az őszi önkormányzati választásokra.

Ágh Péter a helyszínen köszönetet mondott az önkénteseknek, akik a változó időjárási körülmények ellenére is folyamatosan tartották a kapcsolatot a választópolgárokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!