Hírek

2017.02.23. 18:01

Megújulhat a tanpálya - A segélyhívó központban gyűjtöttek az ovisoknak

Szombathely – Pénzadományról – 42 ezer forintról szóló – oklevelet adott át dr. Balázs Zsolt rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztály Szombathelyi Hívásfogadó Központjának vezetője az Aranyhíd Nevelési-Oktatási Integrációs Központ Micimackó óvodájának délelőtt.

Tóth Kata

A tízfős Malacka csoport hét kisovisa gyúrta, formázta a zabpelyhes sütit az egészségnapon és énekelt lelkesen a vendégeknek, a hívásfogadó központ munkatársainak.

Fotó: Szendi Péter

Dr. Balázs Zsolt elmondta, kollégái szívesen adtak, és szeretnének hagyományt teremteni a gyűjtésből. Fontosnak érzik, hogy rászoruló intézményeknek segítsenek, helyben. Kültéri fejlesztő eszközök beszerzésére fordítják majd az összeget az oviban. Takács Nóra óvodavezető konkrét elképzelésükről beszélt: az intézmény udvarán volt korábban egy fejlesztő tanpálya, ami tönkrement, ennek helyreállítását tervezik – a támogatásokon kívül pályázati összegből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!