Hírek

2012.11.09. 09:36

Szombaton este tartjuk szépségversenyünk döntőjét

Szombathely - Szombaton kiderül, ki lesz 2012-ben Vas megye szépe. A döntő este hat órakor kezdődik.

Bajdó Bettina

2007-ben indítottuk el először a Vas megye szépe választást. Az első szépségverseny döntője 2008-ban volt, akkor  a korona Kocsis Korinna fejére került. 2010-ben Osztrosits Katalin lett Vas megye szépe, udvarhölgyei Szoboszlai Vivien és Berghoffer Boglárka. A Vas Népe harmadik szépségversenye 2011 augusztusában kezdődött, tizenkét hónapon keresztül minden egyes lapszámban megjelent egy lány fotója. Az olvasók és a zsűri szavazott, a havonta legtöbb voksot gyűjtő lány lett a hónap szépe. A havi győzelem tétje nem csekély, a nyertesek harcba szállhatnak a Vas megye szépe címért.  A tizenkét hónap szépéhez még egy szerencsés lány csatlakozhatott tizenharmadikként. A szépségversennyel párhuzamosan elindítottuk a Facebook szépe címért folyó versenyt is. A legtöbb szavazatot kapott lányok közül a zsűri egyet bejuttatott a döntőbe. Így lett teljes a mezőny.

Az előző versenyekhez képest változás lesz, hogy idén a lányok táncolni is fognak. Táncukkal az olimpiát idézik fel. A döntősök először fürdőruhában, majd riói ruhában táncolnak, végül estélyi ruhában állnak a zsűri és a közönség elé.  Fellépők is színesítik a műsort, megtisztelik a rendezvényünket a szombathelyi kötélugrók. Ezen kívül hiphoptáncosok is érkeznek a színpadra.

Egy öttagú zsűri dönti el, ki lesz Vas megye szépe. A zsűriben foglal helyet Osztrosits Katalin, aki 2010-ben lett Vas megye szépe. A Vas megyében élő és alkotó, Szombathelyen tanító Veres Gábor szobrász, valamint Csonka Szilvia, a Weöres Sándor Színház tagjai is a zsűriben pontoznak majd. Dr. Gerencsér József plasztikai sebész és Szabó Gábor fotóművész is szakértő szemmel mérik fel a koronáért harcba szálló 13 szépséget.

A műsor szombaton este hat órakor kezdődik Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban. Jegyeket elővételben az ügyfélszolgálati irodáinkban, illetve ha marad, akkor a helyszínen is lehet venni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!