Hírek

2017.04.07. 17:55

Szövetséget kínálnak - Botka László szerint a programjukkal lehet kormányváltás

Szombathely - A kormányváltás a cél, ehhez pedig szövetséget kínál minden demokratának az MSZP - erről beszélt Botka László, a párt miniszterelnök-jelöltje.

Bakos Ágnes

- Óriási erőt ad, hogy ennyien eljöttek, pedig én csak azért jöttem, hogy elmondjam önöknek, leváltjuk a Fideszt - kezdte Botka László. Mintegy százan gyűltek össze az Órásháznál, a Domus félemeletén, az esős időben fedett helyre szervezett utcafórumra. Botka arról beszélt, hogy van több százezer választópolgár, akik le akarják váltani a jelenlegi kormányt, de korábban csalódtak a baloldalban - tőlük bocsánatot kért.

Botka László miniszterelnök-jelölt mellett Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese és dr. Nemény András, a párt alelnöke
Fotó: Nagy Jácint

A politikus szerint  olyan új baloldali programot kínálnak, amellyel megvan az esély a kormányváltásra, egy év múlva, az országgyűlési választásokon minden körzetben, Szombathelyen is. Azt mondta, a programhoz szövetséget kínálnak minden demokratának. Az MSZP miniszterelnök-jelöltjét a párt helyi politikusai is elkísérték a rendezvényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!