Hírek

2015.10.16. 16:34

Szükség van az idősek tanácsára

Vép - A Nefelejcs Nyugdíjas Klub és az idősek klubja is az idősekről emlékezett meg. Nekik is köszönhető, hogy Vép város lett.

Budai Dávid

Vépen több fórumon is megemlékeztek az idősek napjáról. A Nefelejcs Nyugdíjas Klub nagyszabású rendezvényén színvonalas műsorral és vendéglátással köszöntötték az időseket, és a meghívott vendégeket. A színpadon bemutatkoztak a több nyugdíjas ki mit tudon sikeresen szerepelt klubtagok. A meghívottak között volt az egyházasrádóci nyugdíjas klub és a megyei nyugdíjas szövetség képviselői is.

A Nefelejcs Klub kórusa: Tóth Vásárhelyi Ilona, Csillag Ferencné, Oláh Istvánné, Maróthi Józsefné, Kovács Jánosné, Hende Lajosné. Fotó: Vépi Művelődési Ház

A másik rendezvény az idősek klubjában volt, ahol házon belül szintén kis műsorral emlékeztek meg az idősekről, itt Kovács Péter polgármester köszöntőjében kiemelte az elődök szerepét abban, hogy Vép, eljutott a városi rangig. Megköszönte a több évtizedes munkát, valamint jelezte, hogy az idősebbek bölcsességére, tanácsaira továbbra is számít, ezekre mindig szükség van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!