Hírek

2016.05.06. 13:50

Születésnapi koccintás - A 102 éves dr. Fekete Lajosné Vigh Ilonát köszöntötték Szombathelyen

Szombathely - Dr. Fekete Lajosné Vigh Ilonát köszöntötte 102. születésnapja alkalmából dr. Puskás Tivadar polgármester tegnap a Gagarin úti Vas Megyei Szakosított Szociális Intézetben.

Ili néni 1914. május 6-án született Rumban. Életét Szombathelyen élte, nyugdíjazásáig adminisztratív munkakörben dolgozott. Jogász férje 1978-ban hunyt el, gyermekük nem született. 2010-ben hosszabb kórházi kezelésre szorult, 2011-ben költözött az intézetbe. Csendes, barátságos természetének köszönhetően hamar beilleszkedett az otthon életébe.

Szobatársaival és az ápoló-gondozó személyzet tagjaival is kedves, türelmes, minden segítséget mosolyogva megköszön. Napjai nagy részét pihenéssel, alvással tölti, de szívesen beszélget bárkivel, nyitott, érdeklődő. A köszöntésen legjobb barátnője is jelen volt, akit ötven éve ismer. Dr. Puskás Tivadar emléklapot nyújtott át az ünnepeltnek, majd pezsgővel koccintottak az egészségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!