Hírek

2016.05.12. 13:14

Kisbusz és teherautó ütközött a 86-oson (frissítve)

Az elsődleges információk szerint egy kisbusz és egy tehergépkocsi ütközött a 86-os számú főútvonal 74+500-as kilométerszelvényénél, Szombathely térségében csütörtökön 14 óra 36 perc körül.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Fotó:  Simon István

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a forgalmat mindkét irányból Szombathely belterülete felé terelik.

Frissítés: Egy kisteherautó akart csütörtök délután jobbra kanyarodni a 86-os út Szombathelyt elkerülő szakaszáról, amikor a mögötte érkező kamion vezetője későn vette észre a lassító autókat, ezért, hogy ne ütközzön hátulról a kocsisornak, balra rántotta a kormányt, áttért a szemből jövő sávba, ahol egy kisteherautó érkezett.

Fotó:  Simon István

A kamion és a kisteherautó frontálisan ütközött, a kisteherautóban utazó négy emberből ketten súlyosan megsérültek és beszorultak a járműbe, őket a szombathelyi tűzoltók szabadították ki, és a mentők kórházba szállították. A mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni, a forgalmat elterelik, és nagy torlódás alakult ki.

Friss: Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a 86-os számú főútvonal balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 17 óra 20 perckor feloldották.

Kisteherautó es kamion utkozott a 86-os elkerülőn

Fotó:  Simon Istvan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!