Hírek

2016.07.07. 12:16

Teljes útzár: kiégett egy autó Gyöngyösfaluban, egy ember megsérült (Frissítve - Lopott volt az autó?)

Csütörtök kora délután Szombathely felől érkezett egy Suzuki Gyöngyösfaluba, majd két ütközés után kigyulladt.

Simon István

A falu elején található S-kanyarban valószínűleg megcsúszhatott, így először egy kerítésoszlopnak ütközött, majd utána kisodródott, és egy villanyoszlopnak is nekiment. Az autó az ütközés után kigyulladt. A szemtanúk szerint hárman utaztak a járműben. Közülük ketten elfutottak, egy embert pedig a mentők kórházba szállítottak. A mentés idejére teljes útzár van érvényben.

Frissítés:

Információink szerint nagy valószínűséggel lopott volt az az autó, ami egy oszlopot kidöntve és egy villanyoszlopnak ütközve kigyulladt Gyöngyösfaluban. A cseh rendszámú autót két szombathelyi fiatal lophatta el, majd a később bekövetkezett baleset közelében, egy gyerekotthonban lévő társukat felvéve nagy sebességgel karamboloztak. A két fiú elfutott, hátrahagyva a harmadik megsérült társukat. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök már keresik a tetteseket és az autó tulajdonosát is. A Suzuki teljesen kiégett, teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök. A megsérült villanyoszlopot is cserélni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!