Hírek

2017.05.09. 20:00

Miniszterhelyettes és biztonságpolitikai szakértő Vas megyében

Szombathely, Sárvár - A Nemzeti Konzultáción való részvételre buzdították az állampolgárokat két Vas megyei városban is.

Cseszkó Tamás

Szombathelyen az MMIK konferenciatermében Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő tartott előadást. Ő dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő meghívására érkezett a városba.

Georg Spöttle Szombathelyen tartott előadást. Sokan voltak kíváncsiak rá, még a folyosóról is hallgatták Fotó: Bodorkós Máté

Sárváron az Észak-Vas Megyei Polgári Esték sorozat vendége Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese értékelte az elmúlt időszak politikai eseményeit. A rendezvény házigazdája Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője volt.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese a Nádasdy-várban. Telt ház várta a rendezvényen Fotó: Ohr Tibor

Az előadók a kormány által meghirdetett Nemzeti Konzultáción való részvétel fontosságára hívták fel a figyelmet, mint mondták, fontos, hogy sorsdöntő kérdésekben véleményt nyilvánítsanak az állampolgárok. Elhangzott: vannak Brüsszelben olyanok, akik Magyarország függetlenségét sértő lépésekre készülnek, ezért is szükséges a véleménynyilvánítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!