Hírek

2014.06.09. 08:01

Tetőtől talpig Ferragamoban: Kocsis Korinna exkluzív partin bulizott

A Salvatore Ferragamo divatház tulajdonosának, Leonardo Ferragamonak személyes meghívására vehetett részt szombaton este Kocsis Korinna, lapunk 2008-as szépségversenyének győztese, a Marbella Luxury Weekend exclusive partiján - tudatta a szépség facebook oldalán.

Farkas Eszter

Fotó: facebook

Kocsis Korinna facebookján posztolta a partiról készült fotókat. A Vas Népe szépségverseny egykori győztese egy négy napos Marbella Luxury Weekendre utazott Spanyolországba, ahol minden este divatbemutatóval, látványos víz fölé építtet kifutón mutatkozta be a legnagyobb luxusmárkák új kollekciói. A jákfai szépség pedig szombat estére a Salvatore Ferragamo divatház tulajdonosának, Leonardo Ferragamonak személyes meghívására vehetett részt egy partin, ahol tetőtől talpig Ferragamoban jelent meg. Salvatore egy dél-olaszországi kisvárosban, Bonitóban jött világra, szülei 11. gyermekeként (őt követte még 3 csemete!).

16 éves korában Amerikába utazott, hogy az egyik bátyjával éljen, s egy bostoni, cowboycsizmákat gyártó üzemben dolgozzon. Itt megismerkedett a lábbelikészítés technikájával, és teljesen le volt nyűgözve, rájött, hogy ez az, amivel a későbbiekben foglalkozni szeretne, megtalálta hivatását. Bostonból Californiába, Santa Barbarába költözött, ahol cipőket kezdett készíteni a filmgyár számára. A szerencse hamar rámosolygott, ugyanis a sztárok odáig voltak a kifogástalan minőségű és egyedi kivitelezésű alkotásaiért, s nemcsak a kamera előtt, hanem a mindennapi életben is azokat szerették volna viselni.

1923-at írtak, és Salvatore Hollywoodba költözött, hogy közel legyen híres klienseihez, s megnyitotta első üzletét. A legendás, mai napig nívós márka ekkor született. A hírességek (színésznők, énekesnők, arisztokrácia tagjai, ) egymás kezébe adták a Ferragamo-üzlet kilincsét, például Marylin Monroe, Judy Garland, Audrey Hepburn, Lauren Bacall, Greta Garbo, Wallis Sinpson (Duchess of Windsor) és Sophia Loren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!