Hírek

2017.05.11. 09:33

Tóba csúszott embert mentettek Sárváron, lakástüzet oltottak Szombathelyen

Három esetben kértek segítséget a vasi készenléti tűzoltóktól május 10-én.

Lámpán hagyott ruhadarab gyulladt meg Szombathelyen a Dr. Szabolcs Zoltán utcában egy négyemeletes társasház második emeleti lakásában. A tüzet a szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, a tűzesetnél nem sérült meg senki. Az egység a helyiséget áramtalanította és kiszellőztette.

Tűzifa és papírhulladék égett egy diszkont áruház udvarán Toronyban az ipartelepen. A tűz oltását a szombathelyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a dolgozók elkezdték, amit az egység egy vízsugárral és kézi szerszámokkal fejezett be. Az esetnél személyi sérülés nem történt.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Tóba csúszott embert mentettek Sárváron a Téglagyári-tónál a sárvári hivatásos tűzoltók.  Az egység kézi erővel, lámpák használata mellett az embert a vízből kihúzták, hordágyon a nehezen megközelíthető helyről kihozták. A mentőszolgálat a kihűlt sérült ellátását a helyszínen megkezdte, majd kórházba szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!