Hírek

2016.08.28. 10:36

Több, mint koccintás - A Borok utcája már nem csak a borról szól

A Borok utcája mindig is az egyik legnépszerűbb karneváli helyszín volt: a biztos találkozási pont, ahol egy-két pohár bor mellett órákig el lehetett beszélgetni.

Nagy Ildikó

Az évek során aztán kiderült, hogy az Iseumtól a zsinagógáig tartó kis szakasz a koccintásnál sokkal többről szól, és mára a színpadi produkciók is jelzik e hely rangját. Ismerős Arcok, Péter Szabó Szilvia után szombaton Szabó Balázs és Bandája lakta be a körforgalom mögötti színpadot.

Fotó: Sebestyén Áron

Utóbbiak mostanában elkényeztetik a vasi rajongókat: a körmendi AlteRábán is beragyogták az esős szombatot, a karneválon pedig hatalmas tömeg várta őket. A szombat este egyébként logisztikailag sem volt egyszerű: voltak, akik Szabó Balázsékat otthagyva loholtak át a Művészetek utcájába, ahol Szabó Tibor és zenekara lépett fel, de azt sem hallgathatta végig, hiszen pár száz méterrel odébb a másik Tibi csinált forradalmat a Quimbyvel.

Fotó: Sebestyén Áron

És közben fájó szívvel gondolt arra, hogy közben Thalia kertjében Scherer Péterék mesélnek az evolució bukásáról. Hiába: ez az, amikor a jó sem jó - de erről csak azok tehetnek, akik nem tudnak egyszerre több helyen is lenni.

 

De vissza a Borok utcájába, ahol szombaton este az első gypsy musical, a Somnakaj koncertváltozatát láthatta-hallhatta a nagyérdemű Falusi Mariannal és a többi remek énekessel, táncossal.A Borok utcája vasárnap nagyágyúkkal zár: 20 órakor a Kiscsillag, 22.30-kor a Vad Fruttik zenél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!