Hírek

2015.03.25. 14:24

Túl magasra mászott a cica - Sikeresen zajlott a több órás mentőakció

Szombathely - Három órás mentőakciót követően, tizenkét méter magasból sikerült lehozni egy fán akadt macskát - olvasható az Állatvédők Vasi Egyesületének facebook-os oldalán.

Lisztmayer Zsófia

Legközelebb kétszer is meggondolja, milyen magasra mászik. Fotó: Állatvédők Vasi Egyesülete

A cica szomjas és éhes volt, le van fogyva, de épségben megúszta a veszélyes manővert. Már négy napot töltött el a fa tetején, amikor a gazdái az állatvédők segítségét kérték, ugyanis sehogyan sem sikerült a cicát lehozni. A macska, természetesen nagyon örült, hogy újra a földön lehet, talán tanult is belőle, és többet nem mászik ilyen magasra. Az állatvédők köszönik a segítséget a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület két tagjának, Kiss Gábornak és Buruncz Jánosnak, valamint hegymászó társuknak és barátjuknak, Dévai Gábornak és persze az Önkénteseiknek is, akik részt vettek a mentőakcióban. A cica gazdik nagyon boldogok voltak, hiszen az aggodalom miatt nem tudtak sokat aludni az elmúlt négy napban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!