Hírek

2016.08.27. 12:33

Tűz és tűző nap – Igazi kabaréval kezdődött a délután a Forum színpadon

Szombathely/Karnevál – Tényleg, mint egy messziről jött vándorcirkusz, úgy érkezett a Fő térre a Freak Fusion Cabaret. A Forum színpad előtt letámasztották a velocipédet, a viseletes barna bőröndöt, és nekiláttak a nevettetésnek.

Bakos Ágnes

Ahogy kell: egymásból és elsősorban magukból űztek gúnyt, úgy, hogy közben játszottak a tűzzel a Freak Fusion Cabaret tagjai. Szó szerint.

Fotó: Bakos Ágnes

Jó partner volt a népes közönség: „kisegítették” a vándorcirkuszosokat öngyújtóval, napszemüveggel. Néhány percre, egy-két kósza felhő segítségével megkegyelmezett a napsütés a nézőknek, de izzasztóan kezdődött a szombat délután a múlt századból hozott különleges és misztikus, underground cirkusztrióval.

Fotó: Bakos Ágnes

Nincs megállás: hömpölyög tovább a 17. Savaria Történelmi Karnevál: a Forum színpadon Szent Márton köpenyével, majd az Abdoul Camara és a Sory Camara Balet műsorával.

Fotó: Bakos Ágnes

És fokozódó hőséggel: akár 31 °C is lehet még szombat délután Szombathelyen, a tömeg és a tűzhelyek pedig csak fokozzák a forró hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!