Hírek

2017.06.25. 16:55

Tüzes varázs Szent Iván éjjelén

SZOMBATHELY Mint minden évben, most is hatalmas bulival ünnepelték Szent Iván éjjelét a vasi megyeszékhelyen. Adrenalinlöketet adó extrém vidámparki játékokból, finom ételekből, italokból és koncertekből sem volt hiány.

Vadas Krisztina

Szerencsére idén az időjárás is kedvezett a szombati Szent Iván-éji programoknak.

A nyári melegben szívesen jöttek ki otthonaikból a város és a környező települések lakói, hogy együtt szórakozzanak a Csónakázótó és az Emlékmű közötti területen. Habár este a vihar szele néhányakat megijesztett, sokan kitartottak és milyen jól tették: a mulatság még az esőt is elűzte Szombathelyről.

A legbátrabbak fentről csodálkozhattak rá a szombathelyi Csónakázótó környékére Fotó: Nagy Jácint

Délután a nemrég megtartott helyi könnyűzenei tehetségkutató felfedezettjei léptek fel az Emlékmű-domb színpadán, de kijelenthetjük: a legtöbbeket Rúzsa Magdi koncertje csalogatta a térre. Mindeközben a vásársoron sokan leültek egy-egy langallóra vagy egy hűsítő sörre a melegben. A párakapuk is nagyon népszerűek voltak, sokan percekig időztek alattuk.

Színpompás, látványos tűzijátékot láthattak Szombathelyen az érdeklődők Fotó: Nagy Jácint

A vidámparknál szintén hosszú sorok kígyóztak - nem a körhinták, hanem a bungee jumping vonzotta a bátorságukat fitogtató fiatalokat. A kisebbeket a mini hullámvasút száguldása varázsolta el. A vurstlihangulatot tovább fokozták az ügyességi játékok: a romantikus nyári estén sok bátor legény állt be a céllövöldébe vagy próbálkozott meg a horgászattal, hogy egy-egy apró ajándékkal elkápráztassa szerelmét.

 

Az egyébként is felfokozott hangulatban telt este fénypontja mégis a minden évben pazar éjféli tűzijáték volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!