Hírek

2015.09.28. 17:17

Ülésezett a vépi és bozzai képviselőtestület

Vép - Pont került a röntgenkészülék eladására. Jól teljesít az óvoda, de a belső világítás cseréje halaszthatatlan.

Budai Dávid

Bozzai Község és Vép Város Önkormányzat Képviselő-testülete együttes ülést tartott a Vépi Művelődési Ház és Könyvtárban hétfő délután.

Miután Kovács Péter Vép polgármestere megállapította, hogy jelenlévők határozatképesek, a képviselők egyhangúlag elfogadták a napirendi pontokat. Amelyek közül az első: Beszámoló a fogorvosi tevékenységről és a röntgenkészülék adásvételéről szóló szerződés módosítása volt.

Baumann Imréné pénzügyi vezető-tanácsos, Dr. Hoós Anna Katalin jegyző, Kovács Péter polgármester, Csizmadia Fanni Bozzai polgármestere és Kóbor Attila képviselő
Fotó: Szendi Péter

A fogorvosi rendeléssel kapcsolatban elhangzott a keretszámok nem változtak, ezért száz esetben egy alakalommal előfordul, hogy valakit el kell utasítani, de a lehetőségeikhez mérten mindent megtesznek a megfelelő ellátás biztosítása érdekében. Dr. Szerémi Sándor fogszakorvos beszámolóját elfogadták és megszavazták a szerződésmódosítást is. Ez utóbbira azért volt szükség mert a korábbi szerződésben az állt, ha a röntgenkészülék vételára nem érkezik be határidőre, az automatikusan bérleti szerződéssé alakul át. Ám időközben a készülék ki lett fizetve.

A Vépi Vadvirág Művészeti Óvoda munkájáról szóló beszámolót elfogadta képviselőtestület. Elhangzott, az óvoda teljes létszámmal működik, az utóbbi években, sőt némi növekedés is tapasztalható volt a létszámban. Úgy látszik a szülők nem választják a szombathelyi óvodákat. Az óvoda belső világítására pályáztak korábban, azonban nem nyertek. Ettől függetlenül a munkálatokat el kell végezni és az udvart is fel kell újítani a közeljövőben. A képviselők még öt napirendi pontot tárgyaltak az ülésen.

 

Címkék#Bozzai#Vép

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!