Hírek

2016.06.28. 07:56

Utakat zárnak le Szombathelyen a biciklisek miatt ma reggel 10 órától!

Elkezdődik Magyarország legnagyobb kerékpárversenye, a Tour de Hongrie. Ma a szombathelyi Thököly Imre utca – Wesselényi Miklós utca – Fő tér útvonal érintett.

Budai Dávid

A szombathelyi prológgal rajtol a Tour de Hongrie, a legnagyobb magyar kerékpárverseny. A Tour de Hongrie rövid, másfél kilométeres egyéni időfutamának – a tavalyi évhez hasonlóan – a megyeszékhely ad otthont. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, honlapján hívja fel a figyelmet a várható útlezárásokra. A prológot a Thököly Imre utca – Wesselényi Miklós utca – Fő tér útvonalon teljesítik a versenyzők, ezért ma 10 órától 21 óráig lezárják az alábbi útszakaszokat:

- a Thököly Imre utcának a Rákóczi Ferenc utca és a Hunyadi János utca közötti szakasza,

- a Wesselényi Miklós utcának Szent Márton utca és a Hunyadi János utca közötti szakasza és

- a Szent Márton utcának a Wesselényi Miklós utca és a Fő tér közötti szakasza.

A versenyzőknek az első szakasz során a Fertőd – Keszthely távolságot kell teljesíteniük, ezért időszakos útlezárásra kell számítani a kerékpárosok haladási útvonalán, amely a 84-es, 87-es, és a 8-as számú főútvonalat; valamint a 8701-es és a 7361-es számú utat és Sárvár belvárosát érinti előre láthatóan:

Június 29-én 14 óra 30 perctől 16 óráig.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!