Hírek

2016.12.20. 18:20

Útra kel? Figyeljen!

Körkép - Ünnep lesz a vasúton és a buszokon is. Az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ felhívása szerint már december 22-étől tanítási szünet kezdődik: eszerint indulnak és érkeznek a helyközi autóbuszok Vas megyében.

Bakos Ágnes

Ünnep lesz a közösségi közlekedésben is karácsony és szilveszter körül. A szenteste és az év utolsó napja is szombatra esik idén, így ott nem lesz nagy változás: szabadnapra, vagyis szombatra érvényes menetrend szerint járnak a buszok, viszont a helyi járatok csak délutánig.

Érdemes azzal is számolni, hogy tanítási szünet lesz az iskolákban: vannak buszjáratok, amelyek emiatt nem közlekednek az egyébként munkanapnak számító napokon a két ünnep között.

körkép December 24-én szombat lesz a vasúti menetrendben, a helyközi és a helyi buszjáratokon is - viszont délután kezdődik az ünnep. Karácsony és szilveszter között a megszokott menetrend szerint használhatjuk a közösségi közlekedést, számolni kell persze a tanítási szünettel.

Az év utolsó napja szombat: a menetrendekben is az lesz, és, ahogy szenteste napján, úgy szilveszterkor is leáll már délután a helyi járatos közlekedés Szombathelyen. A jövő év első napja sima vasárnap lesz az utakon és a vasúton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!