Hírek

2015.01.09. 08:50

Vágányzár: több útszakaszon vonatpótló buszok közlekednek

A Porpác-Csorna közötti vágányzárról tájékoztat a GYSEV.

Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkálatok miatt 2015. január 12-én (hétfő) 21:30 órától 2015. február 01-én (vasárnap) 5:30 óráig éjjelente a hirdetményen szereplő vonatok a fejlécükben megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. Porpác – Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint. Kizárólag az alábbi vonatok menetrendje módosul, a fel nem tüntetett vonatok továbbra is menetrend szerint közlekednek! A vágányzár befejeztével újra az adott időszaki menetrend lép életbe!

Jelmagyarázat: A sárgával megjelölt viszonylatban, módosított menetrend szerint vonatpótló autóbusz közlekedik. Szürke mező: A csatlakozó vonatok vastagított vonallal vannak egymástól elválasztva. A csatlakozó vonatok időadatai dőlt számokkal jelennek meg. A módosított menetrendi időadatok piros számokkal jelennek meg. Az időadatok előtt szereplő © megjelölés feltételes megállásra utal. A vonatpótló autóbuszok a feltételes megállóhelyeken minden esetben megállnak! Közvetlen vonat folytatása. Munkanap. ª Nem közlekedik: vasárnap és ünnepnap. Vasárnap és ünnepnap közlekedik.

Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a 39860 sz. vonat vonatpótló autóbusza Porpác állomáson a 9040 sz. vonathoz, valamint a 39862 sz. vonat vonatpótló autóbusza Porpác állomáson a 9030 sz. vonathoz csatlakozik. A vágányzár idején a Győrből 04:05-kor induló személyvonatról a 39810 sz. vonat vonatpótló autóbuszára Csornán az átszállás nem biztosított! A 39818 sz. vonatról Szombathely állomáson az átszállás nem biztosított! A vonatpótló autóbuszon a kerékpár szállítása szünetel, a kézipoggyász továbbítása a rendelkezésre álló tárolóhely figyelembevételével biztosítható. A vonatpótló autóbuszon ülőhely nem biztosítható előzetesen.

A vágányzár miatti kellemetlenségekért Utasaink szíves türelmét és megértését kérjük!

GYSEV Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!