Hírek

2014.08.28. 10:05

Választási programot hirdetett az Összefogás

Sárvár - Programismertető sajtótájékoztatót tartott az Összefogással Sárvárért baloldali választási szövetség, amit az MSZP helyi szervezete és a Híd a Jövőnkért Egyesület hozott létre.

Burkon László

Szabó Lajos, az Összefogás polgármesterjelöltje és Németh Zsolt képviselőjelölt ismertette a szövetség választási programját.

Bevezetőjükben kiemelték, hogy országosan munkahelyek sokasága szűnik meg, tömegesen veszítik el az emberek a biztonságos megélhetést jelentő munkahelyeiket, nem látszik a beígért egymillió új munkahely. Szétszakad a társadalom, a gazdag még gazdagabb a szegény még szegényebb. A fejlesztési pénzekhez, megbízásokhoz baráti cégek jutnak. Egyre kevesebben látják értelmét a közéleti szerepvállalásnak. Megfogalmazásuk szerint az egész országban érzékelhető gondok, problémák - mint cseppben a tenger - Sárváron is ugyanúgy megmutatkoznak.

Szabó Lajos és Németh Zsolt ismertette az Összefogás programját  (Fotó: Németh Zoltán)

Az Összefogás programjában kiemelt jelentőségű, hogy az önkormányzat sajátos eszközeivel támogassa a munkahelyteremtést. Szolidaritást vállalnak az önhibájukon kívül bajba jutott emberekkel. Nyílt pályáztatási rendszert, átláthatóságot ígérnek a fejlesztési pénzeknél, megbízásoknál. Megszüntetnék az uralkodó félelmet, megpróbálnak újra minél több városi polgárt bevonni a közélet alakításába pártállástól függetlenül.

Az Összefogás egyéni képviselői programjának egyik pillére, hogy nemcsak a választás évében fontosak a választók, ezért folyamatos kapcsolatot kell tartani az emberekkel a ciklus egész ideje alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!