Hírek

2014.06.26. 19:36

Majthényi Lászlót jelöli a megyei közgyűlés elnökének a Fidesz Kovács Ferenc helyére

Csütörtökön este ülésezett a Vas megyei Fidesz Választmánya Sárváron, ahol döntöttek a megyei közgyűlési helyek elosztásáról is.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Kovács Ferenc, a megyei közgyűlés elnöke új feladatot kaphat, a választmány döntése alapján helyét Majthényi László veheti át. Majthényi korábban alelnökként tevékenykedett, ám később az Erzsébet-programért felelős Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány főtitkára lett. Most ő válthatja Kovács Ferencet, akire a Vas Népének adott nyilatkozata szerint „megtisztelő megbízatás” vár a kormánytól. A megyei közgyűlés alelnöke információink szerint továbbra is Marton Ferenc maradhat. A lista első helyén Majthényi László áll, őt Marton Ferenc követi. A listán befutónak számító helyet kapott többek között: Bálint András, Básthy Béla, Gagyi Levente, Kondora Bálint, Nagy Gábor, Pajor András, Szijjártó László és Tausz István is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!