Hírek

2016.08.24. 18:00

Várjuk a Vas Népe standjánál!

Szombathely - A Vas Népe faházát is megtalálják olvasóink a Savaria Történelmi Karneválon péntektől a Fő téren, ahol játékkal, élő közönségtalálkozókkal és rengeteg színes kiadvánnyal várunk minden érdeklődőt.

Vas Népe

A vasi megyeszékhely legnagyobb rendezvényén a megyei napilapnak is ott a helye, ám a tavalyi évvel ellentétben nem csak tudósítóink, fotóriportereink róják majd az utcákat és adnak hangulatképeket az eseményekről, hanem külön standdal is készülünk a karneválra.

Épül a faházunk a Fő téren. Horváth Dóra is kiveszi a részét a munkából Fotó: Szendi Péter

Faházunkat kedves olvasóink vagy leendő olvasóink a Fő téren találják meg: pénteken, szombaton és vasárnap 11-20 óráig tartunk nyitva. A központi eseménysorozat sűrűjében leszünk tehát, ennek megfelelően kivesszük a részünket a nyüzsgésből. Közönségtalálkozókat szervezünk az adott nap legnépszerűbb vagy Vas megyei szempontból legizgalmasabb fellépőivel, vendégeivel, akikkel munkatársaink beszélgetnek, majd dedikálás következik. A sort pénteken, 26-án Kassai Lajos lovasíjász nyitja 16 órakor, majd a Memphis Belle-lel fellépő Újvári Timi érkezik hozzánk 18 órakor. Szombaton 16 órakor a népszerű színész, Szabó Tibor, majd 18 órakor a lemezét dedikáló szentgotthárdi Zaporozsec lesz a vendégünk. Vasárnap 15 órakor a dalpremierrel érkező X-faktoros énekesnő, a szombathelyi kötődésű Danics Dóra lesz a vendég.

Mindemellett játékkal is készülünk. A karnevállal és a Vas Népével kapcsolatos kérdéseinket tartalmazó kérdőívünket megválaszolók garantált meglepetésnyereményt kapnak.

Ki ne akarna a Vas Népe címlapján szerepelni? Most itt a lehetőség, hiszen embernagyságú címoldal is színesíti majd a standot. A címlapfotóba állhatnak bele élőben a vállalkozó kedvűek, akiket lefotózunk. A legjobban sikerült fotókat közzétesszük a vaol.hu honlapon! Akiknek nem kenyere a szereplés, azok maguknak készíthetnek jó hangulatú emlékképet.

A karneváli forgatagban arra járók találkozhatnak lapunk munkatársaival, újságírókkal, szerkesztőkkel, fotóriporterekkel is.

A standon a Vas Népét is kiadó Pannon Lapok Társaságának széles termékválasztéka is elérhető lesz. A lap nyomtatott és digitális előfizetései mellett óriási sikerű, színes szakácskönyveink példányaival, könyvekkel, magazinokkal készülünk, amelyek közül sokat kedvezményes áron vásárolhatnak meg a látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!