A szombati nap csak a balesetekről, a vasárnapi már a tüzekről is szólt!

2017. június 12., 12:00 szerző: Budai Dávid
komment
Fakidőlés, balesetek, és tüzek, egy mondatban így lehetne összefoglalni a hétvége rendőrségi és katasztrófavédelmi híreit.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hat műszaki mentésnél és három tűzesetnél kellett beavatkozni a tűzoltóknak a hétvégén, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint. A hétvégi balesethullámot egy Egyházashetyén, pénteken felborult autó kezdte, majd Szombathelyen egy személygépjármű és motorkerékpár ütközött össze a Szily János és a Petőfi Sándor utcák kereszteződésben, míg az előző balesetben nem történt személyi sérülés, itt a motoros könnyű sérüléseket szenvedett.

Szombaton hajnalban kigyulladt a szelektív hulladékgyűjtő Szombathelyen a Dr. Szabolcs Zoltán utcában, szerencsére itt személyi sérülés nem történt.Később két autó ütközött a 84-es számú főúton Gércénél. A közlekedési balesetben ketten súlyosan sérültek, egyiküket úgy kellett kivágniuk a tűzoltóknak a roncsból. Ugyancsak Gércén egy traktor és egy személygépkocsi is összeütközött a Kossuth utcában, itt két ember sérült könnyebben. Délután egy kisteherautó borult fel Szombathely közelében, a 86-os számú főúton. A balesetben a gépkocsi vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A vasárnap sem múlt el baleset nélkül, egy 57 éves helyi férfi kerékpárral közlekedett Szombathelyen a Muskátli utcában kijelölt kerékpárúton, amikor az úttestre történő kanyarodásakor nekiütközött egy motorosnak. A balesetben a biciklis súlyos sérüléseket szenvedett. Ugyancsak a megyeszékhelyen igazoltattak egy nőt a rendőrök, akiről kiderült, hogy ivott mielőtt autóba ült, ezért őt előállították, és ellene büntetőeljárás indult. Vasárnap nem csak balesetek, de tüzek is voltak. Száraz fű, avar, és növényi hulladék égett Gércénél a 84-es számú főút mellett. A mintegy negyven négyzetméteres tüzet a sárvári hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el. Őriszentpéteren egy fa dőlt az útra, akadályozva fél útpályán a forgalmat. Vasvár külterületén az erdőben aljnövényzet égett körülbelül ezer négyzetméteren. Személyi sérülés, sem a fa kidőlésnél, sem a tűzeseteknél nem történt.

Budai Dávid

2017. június 12., 12:00 szerző: Budai Dávid

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...