Hírek

2012.11.08. 12:16

Vas megye királynőjét keressük

November 10-én kiderül, ki lesz 2012-ben Vas megye szépe. A döntő szombaton este hat órakor kezdődik a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban (MMIK).

Vas Népe

2007-ben indítottuk el a Vas megye szépe választást. A verseny a nap szépeinek bemutatásával kezdődött, minden alkalommal közülük választottuk ki a hónap szépeit. Az első szépségverseny döntője 2008-ban volt, akkor  a korona Kocsis Korinna fejére került. A  fiatal szépség komoly erdményeket ért el  későbbi szépségversenyeken is. Udvarhölgyei Majcsenicz Kitti és Auer Szabina voltak. 2010-ben Osztrosits Katalin lett Vas megye szépe, udvarhölgyei Szoboszlai Vivien és Berghoffer Boglárka.

A Vas Népe harmadik szépségversenye 2011 augusztusában kezdődött, tizenkét hónapon keresztül minden egyes lapszámban megjelent egy lány fotója. Az olvasók és a zsűri szavazott, a havonta legtöbb voksot gyűjtő lány lett a hónap szépe. A havi győzelem tétje nem csekély, a nyertesek harcba szállhatnak a Vas megye szépe címért. Augusztusban Márk Angelika, szeptemberben Tóth Evelin, októberben Sziklai Rita, novemberben Stankovics Beáta, decemberben Lakatos Henrietta, januárban Varga Enikő, februárban Horváth Vanessa, márciusban Szabó Dóra, áprilisban Csonka Fruzsina, májusban Bánfai Adrienn, júniusban Marton Laura, júliusban Pintér Evelin lett a hónap szépe. A tizenkét hónap szépéhez még egy szerencsés lány csatlakozhatott tizenharmadikként. A szépségversennyel párhuzamosan elindítottuk a Facebook szépe címért folyó versenyt is. A legtöbb szavazatot kapott lány közül a zsűri Vörös Adriennt  bejuttatta a döntőbe. Így lett teljes a mezőny.

Már megtartottuk a szépségversenyünk döntőjének a főpróbáját, a tizenhárom szépség elpróbálta a november 10-ei show főbb mozzanatait. Az előző versenyekhez képest változás lesz, hogy idén a lányok táncolni is fognak a színpadon. Táncukkal az olimpiát idézik majd fel. Szombaton este hat órakor pedig kiderül, hogy az öttagú zsűri kit választ meg Vas megye szépének, az MMIK-ban kinek a fejére kerülhet fel a korona.

Óriási népszerűségnek örvend

2011 augusztusában kezdődött a harmadik  versenyünk, amely idén novemberben ért véget. Az egy éven át tartó sorozat óriási népszerűségnek örvendett olvasóink között, a lányokra minden hónapban rengeteg szavazat érkezett. A tizenhárom szépség által alkotott mezőny minden kényes igénynek megfelel. Az elmúlt tizenöt hónapban 304 jelentkező fényképét mutattuk be, rájuk az interneten több tízezer szavazat érkezett.

Augusztus Szépe - Márk Angelika

Szeptember Szépe - Tóth Evelin

Október Szépe - Sziklai Rita

November Szépe - Stankovics Beáta

December Szépe - Lakatos Henrietta

Január szépe - Varga Enikő

Február Szépe - Horváth Vanessa

Március Szépe - Szabó Dóra

Április Szépe - Csonka Fruzsina

Május Szépe - Bánfai Adrienn

Június Szépe - Marton Laura

Július Szépe - Pintér Evelin

Facebook Szépe - Vörös Adrienn

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!