Hírek

2015.05.27. 13:04

Vas megyéből indul az új Facebook-őrület: fotózkodj gazban!

Egy celldömölki férfi indította útjára az új megosztási őrületet, amely rohamosan terjed a megyében, és jó eséllyel országossá válik. Miért kell gazban fotózkodni és ki vehet részt ebben?

Vas Népe

Meglepő felhívásra és fotókra lettünk figyelmesek a megyei facebookolók körében: elszaporodtak azok a fényképek, amelyeken az illető hatalmas gaz közepén áll. És hogy miért kockáztatják a potenciális allergiás reakciót? A képekhez felhívás is tartozik, amelynek eredetijét a celldömölki Tanai Zoltán tette közzé.

Az ötletgazda úgy véli: „nem tudom más megyékben milyen állapotok uralkodnak közlekedés révén, de Vas megyében sajnos siralmas! (rengeteg balesettel ami részben köszönhető a nagy fűnek az utak szélén)”. Azt írja, hogy „Legyen ez egy játék, melynek közzé tétele által javulni fog a helyzet, amit szívből remélek és biztonságosabbá válik a közlekedés! Jobban belátható út kanyarulatok, hamarabb észre vehető vad, mi az út szélén áll ugrásra kész...Ha csak fele annyira lesz sikeres postolás tekintetében ez a dolog, mint a sör ivás időre vagy a jegesvíz burogatás, bízom benne, hogy eljut oda a téma akiknek ezzel kellene foglalkozni és remélem mihamarább cselekednek is! Hó nincs, így szabad az út a fű lenyírásához! HAJRÁ!!!”

(Forrás: Facebook)

A kihívást már több száz Vas megyei fogadta el, így várhatóan a kedves olvasó is találkozik majd vele az üzenőfalán. Annyit kell tenni, hogy a fotó alatt meg kell neveznünk a következő fotó jelöltjét – ahogy azt versmegosztásos tavalyi példával tették sokan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!