Hírek

2015.02.25. 10:56

Véresre harapta a nyelvét Botond - Altatásban szedik ki a kisfiú fogait, nehogy kárt tegyen magában

Magyarlak – Nemrég térhetett haza Botond hosszúra nyúlt kórházi tartózkodása után a családjához, máris vissza kellett vinni egy újabb műtétre Szombathelyre.

Bajdó Bettina

Horváth Antalné, Botond nagymamája elmondta, hogy nagy öröm volt, amikor az unokája ismét a szerető családtagjai között tölthette mindennapjait. Múlt héten azonban elharapta a nyelvét, olyan erősen vérzett, hogy ki kellett hozzá hívni az ügyeletes orvost.

- Szörnyű volt – mondja a zaklatott nagymama. – Sosem fogom elfelejteni a vér látványát. Felhívtam a kórházat is, de az ügyeletes orvos is ugyanazt mondta, ki kell húzni a fogait, nehogy nagyobb kárt tegyen magában. Azóta nem volt se éjjelem, se nappalom. Állandóan azon aggódtam, nem történik-e újabb baj. Nem hagyott nyugodni az érzés, hogy csak most kaptuk vissza Botit, és máris el kell őt újra engednünk. Még, ha csak pár napra, akkor is. Hétfőn vittem be a kórházba, rögtön megérezte, hogy nem otthon van. Ahogy letettem a vizsgálóasztalra, nyugtalan lett, sírni kezdett. Nagyon nehéz volt otthagyni őt.

Botondot csütörtökön műtik a Markusovszky kórházban, altatásban szedik ki a kisfiú tejfogait. Ha minden jól megy, akkor pár nap múlva ismét családjával lehet együtt a kisfiú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!