Hírek

2017.07.21. 09:59

Répcelakon megdőlt fa, három másik településen a lángok adtak munkát a tűzoltóknak

Megdőlt fa veszélyeztette a lakókat csütörtökön délután Répcelakon, a Jókai Mór utcában.

A 9 méter magas kiszáradt fenyőfát a répcelaki önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel tűzoltó létra segítségével kivágták, ezzel megszüntetve a veszélyt. Az esetnél nem sérült meg senki.

Hulladéktároló telepen égett a háztartási hulladék mintegy száz négyzetméteren Kőszegen, csütörtökön délután. A tüzet a kőszegi önkormányzati és a szombathelyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el. Az utómunkálatokat egy erőgép is segítette. A tűzesetnél nem sérült meg senki.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Az árokpart égett Bérbaltaváron, a Hegy utcában július 20-án, délután. A szőlőhegyen lévő árok körülbelül háromszáz négyzetméteren füstölt, izzott. A vasvári önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el. Az esetnél sérülés nem történt.

Háztartási hulladék égett július 20-án késő este Sárvár külterületén mintegy háromszáz négyzetméteren egy erdősáv szélén. A tűz a közeli erdőt is veszélyeztette. A tüzet a sárvári hivatásos tűzoltók három vízsugárral körbehatárolták, megakadályozva a tűz továbbterjedését. A tűzben nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!