Répcelakon megdőlt fa, három másik településen a lángok adtak munkát a tűzoltóknak

2017. július 21., 11:58 forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
komment
Megdőlt fa veszélyeztette a lakókat csütörtökön délután Répcelakon, a Jókai Mór utcában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A 9 méter magas kiszáradt fenyőfát a répcelaki önkormányzati tűzoltók motorfűrésszel tűzoltó létra segítségével kivágták, ezzel megszüntetve a veszélyt. Az esetnél nem sérült meg senki.

Hulladéktároló telepen égett a háztartási hulladék mintegy száz négyzetméteren Kőszegen, csütörtökön délután. A tüzet a kőszegi önkormányzati és a szombathelyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el. Az utómunkálatokat egy erőgép is segítette. A tűzesetnél nem sérült meg senki.

Fotó: Szombathelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Az árokpart égett Bérbaltaváron, a Hegy utcában július 20-án, délután. A szőlőhegyen lévő árok körülbelül háromszáz négyzetméteren füstölt, izzott. A vasvári önkormányzati tűzoltók a tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el. Az esetnél sérülés nem történt.

Háztartási hulladék égett július 20-án késő este Sárvár külterületén mintegy háromszáz négyzetméteren egy erdősáv szélén. A tűz a közeli erdőt is veszélyeztette. A tüzet a sárvári hivatásos tűzoltók három vízsugárral körbehatárolták, megakadályozva a tűz továbbterjedését. A tűzben nem sérült meg senki.

2017. július 21., 11:58 forrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...